Solinco i letos na Roland Garros ve finále

I v letošním roce se #teamsolinco dočkal finálové účasti na Roland Garros. Po loňském triumfu Kevina Krawietze ve čtyřhře, se do letošního finále probojovala kazašská dvojice tenisových bavičů Alexander Bublik a Andrey Golubev (hrající s výpletem Solinco Tour Bite). I přesto, že je od vítězství dělil pouhý jeden game, se nakonec museli spokojit s trofejí pro poražené finalisty.

solinco bublik golubev

Andrey Golubev a Alexander Bublik na Roland Garros 2021 (Getty)

Favority čtyřhry ve finále letošního Roland Garros byla domácí dvojice Piere-Hugues Herbert a Nicolas Mahut. Kazašská dvojice jim však i přesto byla více než vyrovnaným soupeřem. Bublik s Golubevem začali lépe a dokázali vyhrát první set 6:4. V tom druhém se opět dostali do vedení a za stavu 5:4 dokonce podával Alexander Bublik na vítězství. Zřejmě na něj ale dopadla tíha okamžiku, bylo to totiž jeho první grand slamové finále, a zápas nedopodával. Druhý set se tak dostal až do tie-breaku, který vyhráli Herbert s Mahutem.  Třetí set byl opět vyrovnaný, domácí hráči, za obrovské podpory publika byli nakonec šťastnější, když rozhodující třetí sadu vyhráli 6:4 a mohli se radovat z triumfu na celém turnaji.

Další hráči a hráčky z #teamsolinco nebo hrající s vybavením Solinco, kteří se na letošním druhém Grand Slamu představili

oksana kalashnikova solinco

Oksana Kalashnikova (výplet Solinco Tour Bite Soft, tenisová taška Solinco duffle bag

polina iatcenko solinco

Polina Iatcenko (výplet Solinco Tour Bite, tenisová taška Solinco 15R neon black, raketa Solinco Prototype)

jenson brooksby solinco

Jenson Brooksby (tenisový výplet Solinco Outlast)

 steven diez solinco

Steven Diez (tenisový výplet Solinco Hyper-G, tenisový bag Solinco 15R neon green)

Martian Di Giueseppe solinco

Martina Di Giuseppe (tenisový výplet Solinco Tour Bite)

haylen carter solinco

Haylen Carter (tenisový výplet Solinco Hyper-G, tenisový bag Solinco 15R neon green)

sam querrey solinco hyper-g

Sam Querrey (tenisový výplet Solinco Hyper-G)

jennifer brady solinco hyper-g

Jennifer Brady (tenisový výplet Solinco Hyper-G)

sloane stephens solinco confidential

Sloane Stephens (tenisový výplet Solinco Confidential)

Tenisová značka Solinco a její výplety se v současné době stávají volbou číslo jedna pro stále více a více profesionálních a amatérských tenistů a to především díky jejich kvalitě, dostupné ceně a vlastnostem, které pomáhají hráčům dosahovat lepších výsledků a více si tak užívat hru. Přidejte se k nám i vy a získejte výhodu nad vašimi soupeři!