NextGen ATP Jenson Brooksby ve svém prvním ATP finále

Průlomový týden má za sebou mladý Američan Jenson Brooksby z #teamsolinco, patřící mezi tzv. NextGen ATP, který se poprvé výrazněji zapsal v roce 2019, kdy v prvním kole US Open ve svých 18 letech porazil Tomáše Berdycha. V americkém Newportu se minulý týden při svém premiérovém startu na trávě dostal do svého prvního ATP finále. Jenson, který vyznává útočný tenis nestačil ve finále na o 15 let staršího Kevina Andersona z Jihoafrické republiky. Finále skončilo poměrem 7:6 6:4.

Jenson hraje s výpletem Solinco Outlast, který je určen pro hráče, kteří hrají útočně, je pocitově velmi pohodlný a má dlouhou životnost. Koupit ho můžete zde.

Kromě výpletu Solinco používá Jenson tenisovou tašku Solinco 15R, která díky svým rozměrům patří mezi nejprostornější tenisové bagy na trhu. Vejde se tak do ní vše, co potřebujete. Najdete ji zde.

Tenisová značka Solinco a její výplety se v současné době stávají volbou číslo jedna pro stále více a více profesionálních a amatérských tenistů a to především díky jejich kvalitě, dostupné ceně a vlastnostem, které pomáhají hráčům dosahovat lepších výsledků a více si tak užívat hru. Přidejte se k nám i vy a získejte výhodu nad vašimi soupeři!

jenson brooksby 4

jenson brooksby 2

jenson brooksby 3

jenson brooksby