Představujeme nový tenisový výplet Hyper-G Round: vaši hladkou cestu k pohodlí

Rodina výpletů Hyper-G se rozšiřuje. Vaše cesta k pohodlí při hře nikdy nebyla hladší. Doslova. Představujeme kulatý Hyper-G Round!

 

Novinka - tenisový výplet Solinco Hyper-G Round

Na rozdíl od svých čtyřhranných variant je Hyper-G Round kulatý a hladký. Je vyroben především pro hráče, kteří hrají útočně a rádi diktují tempo hry. Kulatý profil je navržený tak, aby vám zlepšil délku úderů, dodal jim sílu a přesnost. Zelenou barvu má opět na svědomí naše patentované složení, které výplet změkčuje, takže vám ruka poděkuje.

DETAILY NOVÉHO HYPER-G ROUND

Hyper-G Round je dostupný ve 200m rolích i 12m kusovkách. Cena je stejná jako u Hyper-G nebo Hyper-G Soft.

DÉLKA, CENA, PRŮMĚRY

Dostupné průměry:

  • 1.15 mm
  • 1.20 mm
  • 1.25 mm
  • 1.30 mm

VYZKOUŠET HYPER-G ROUND

CO MŮŽETE OD HYPER-G ROUND OČEKÁVAT

 Hladký povrch, agresivní hra

  • Vyroben z našeho Solinco® patentovaného složení, které výplet změkčuje a pomáhá s jeho trvanlivostí.
  • Hladký povrch vám pomůže s lepší délkou úderů, razancí a kontrolou. 

Vynikající výkon a výdrž v hybridech

Dokonalá kontrola úderů

  • Hladký povrch výpletu Hyper-G Round zajišťuje konzistentní a rovnoměrné rozložení tlaku při úderu pro lepší kontrolu nad míčem.

Optimální spin

  • Spin tak akorát, aby míče padaly hluboko na polovinu protihráče.
  • Kulatý profil výpletu zajišťuje lepší zpětný ráz při úderu, což dává možnost generovat dostatečný spin míčku.

  

Kulatý profil výpletu Hyper-G Round

VÝHODY KULATÉHO VÝPLETU

Hyper-G Round se připojuje k Outlastu jako další těžká váha mezi výplety pro hráče, kteří preferují kulaté výplety. Hlavní výhodou kulatých výpletů je schopnost zvýšit výkon a trvanlivost hybridních kombinací.

Kulaté výplety nemají hrany, které by se zařezávaly, čímž zvyšují celkovou životnost výpletu. Hyper-G Round je ideální v páru se syntetickými výplety nebo multifilamenty nebo v kombinaci polyester-polyester. Například Hyper-G Round v kombinaci s Hyper-G a Hyper-G Soft.

Kulaté výplety vám umožní generovat větší sílu a razanci úderů, což optimálně prodlouží délku vašich úderů.

Hyper-G Round - síla a kontrola

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Vybrali jsme recenze od hráčů, kteří vyzkoušeli Hyper-G Round a můžou vám pomoct odpovědět na vaše otázky. Mezi nejzajímavější vlastnosti, které hráči zmiňují, patří: lepší délka úderů, životnost výpletu a dobrý spin.

„Míč po úderů letí kurtem velmi přímočaře s velkým spinem, takže údery mají dobrou délku a dostávají protihráče pod tlak.“

“Hyper-G Round údery netlumí takže přesně víte, jak míč po odehrání poletí. Dává úderům dostatek spinu.“

„Hraju s rakou 16x18 a moje údery mají skvělou délku.“

„Struny se do sebe vůbec nezařezávají. Mám za sebou 9 setů čtyřhry  a asi 4 hodiny s nahrávacím strojem. Nikdy bych neřekl, že je něco takového možné. Jasně, výplet trochu změkl, ale nikde žádné zářezy. vydrží opravdu dlouho.“

VYZKOUŠET HYPER-G ROUND

JSME TADY, ABYCHOM VÁM POMOHLI SE ŠPIČKOVÝM VÝKONEM

Od roku 2014 je Hyper-G jasnou volbou pro tenisty po celém světě a stále zůstává na špičce. Další nové přírůstky v rámci řady Hyper-G budou následovat v příštích letech, protože Solinco urychluje svoji snahu vyrábět produkty, které pomohou širokému spektru hráčů a jejich herním stylů.

Tenisová značka Solinco a její výplety se v současné době stávají volbou číslo jedna pro stále více profesionálních a amatérských tenistů, a to především díky jejich kvalitě, dostupné ceně, trvanlivosti a širokému výběru, což pomáhá hráčům dosahovat lepších výsledků a odcházet z kurtu spokojenější.

Přidejte se k nám i vy a získejte výhodu nad vašimi soupeři.

#teamsolinco