Tenisové mistrovství České republiky dospělých v režii hráčů a hráček Solinco

Letošní mistrovství České republiky v tenise je u konce. A pro hráče a hráčky #teamsolinco to bylo mistrovství opravdu vydařené. Své zástupce jsme totiž měli jak v mužském, tak ženském finále. Ale pěkně popořadě.

Ivana Šebestová (výplet Solinco Hyper-G, taška na rakety 15R) na cestě do finále neztratila jediný set! Nejvíce ji potrápila ve čtvrtfinále Karolína Nováková, kterou přehrála 6:3 6:2. Ve finále se jí do cesty postavila letos téměř neporazitelná Linda Nosková (letos vyhrála juniorské Roland Garros i Pardubickou juniorku). I přes jednoznačný výsledek přineslo finále herně zajímavou podívanou a Ivana byla Lindě vyrovnanou soupeřkou. Linda nicméně potvrdila, že letošní sezóna je z jejího pohledu naprosto snová a zaslouženě si připsala další titul.


Ivana Šebestová

Ivana Šebestová s výpletem Hyper-G ve finále MČR 2021 (foto protenis.cz)

Mezi muži se do finále probojoval Dominik Reček (výplet Confidential), který narazil na nestárnoucího Jaroslava Pospíšila. Dominik se během celého zápasu snažil hrát útočně, a to až na hranici rizika, z čehož však pramenily častější nevynucené chyby. Dominik po zápase sám přiznal, že tato taktika Pospíšilovi naprosto vyhovovala. A tak se z titulu mistra ČR 2021 raduje právě Pospíšil, který ve finále zvítězil 6:3 a 6:4.

Dominik Reček

Dominik Reček s výpletem Confidential ve finále MČR 2021 (foto protenis.cz)

Do historie se letos zapsala dvojice Antonín Štěpánek (výplet Hyper-G), Antonín Bolardt, kteří získali svůj čtvrtý titul mistrů České republiky ve čtyřhře! Letní mistrovství vyhráli dokonce potřetí v řadě, což se doposud žádné dvojici nepodařilo. Cesta k tomuto milníku však byla trnitá. Tondové dvakrát vyhráli až super tie-breaku, což akorát dokazuje jejich nejen tenisové schopnosti, ale také jejich vnitřní sílu. Gratulujeme!

Antonín Štěpánek, Antonín Bolardt

Mistři ČR 2021 Antonín Štěpánek a Antonín Bolardt (foto protenis.cz)
 

Výběr hráčů a hráček, hrajících s vybavením Solinco, kteří se tenisového Mistrovství České republiky 2021 zúčastnili

Alla Abeldinová

Alla Abeldinová1

Alla Abeldinová, 3. místo na MČR 2021, výplet Revolution (foto protenis.cz)

Antonín Štěpánek

Antonín Stěpánek1

Antonín Štěpánek, 3. místo na MČR 2021, výplet Hyper-G (foto protenis.cz)

Andrea Nová

Andrea Nová, výplet Hyper-G Soft (foto protenis.cz)

Štěpán Rinko

Štěpán Rinko, výplet Revolution (foto protenis.cz)

Adam Kozler

Adam Kozler, výplet Confidential (foto protenis.cz)
 

Máme ohromnou radost, že se hráčům a hráčkám, kteří s vybavením Solinco hrají, daří. Tenisové Mistrovství České republiky dospělých 2021 potvrzuje, že Solinco momentálně patří ke světové špičce a zcela zaslouženě se stává volbou číslo jedna pro více a více tenistů a tenistek.

Přidejte se také do #teamsolinco a získejte výhodu na vaši stranu.