Tipy na dárky Solinco

Vánoce jsou tady! A s nimi i každoroční přemýšlení o tom, čím naše přátele a rodinu obdarovat. Chceme vám co nejvíce rozhodování usnadnit, a tak jsme pro vás připravili přehled tipů na vánoční dárky Solinco, kterými určitě uděláte radost každému tenistovi. Jdeme na to.

Akční balíčky 3ks tenisových výpletů Solinco

bal%C3%AD%C4%8Dky%20v%C3%BDplet%C5%AF%20Solinco

Tenisové výplety Solinco patří v současné době mezi nejpopulárnější výplety v tenisovém světě. Dá se říci, že Solinco momentálně udává směr. Proto jsme připravili akční balíčky výpletů Solinco. Hráč v každém balíčku získá 3 různé výplety, může tak vyzkoušet odlišné typy a snáze tak zjistit, který výplet jeho hře nejvíce vyhovuje. Balíčky jsou navíc rozděleny podle věku hráčů a podle toho, s čím hráči pomohou - více SPINU, lepší KONTROLU, větší RYCHLOST úderů? Výběr už necháme na vás. Navíc jako bonus k těmto balíčkům získáte následnou slevu na nákup 200m role vybraného výpletu.

2

 
Balíčky pro děti

batoh%20solinco%20raketa%20solinco

Pro tenisové začátky je důležité i správné tenisové vybavení. V rámci dětských balíčků Solinco získáte tenisový batoh Solinco a dětskou lehkou hliníkovou raketu Solinco. Batoh Solinco nabízí dostatek místa na veškeré tenisové a další vybavení, navíc má extra vyztužená záda, takže máte jistotu, že neškodí zádům toho, kdo jej nosí. Dětské rakety Solinco jsou vyrobeny z hliníku takže jsou lehké a pro děti snadno manipulovatelné. Rakety jsou rozděleny podle velikostí - 19 (děti do 101 cm), 21 (děti od 101 do 114 cm) a 23 (děti od 115 do 127 cm).

3


Dárkové e-poukazy Solinco

poukaz solinco

Vsaďte na jistotu a věnujte dárkový e-poukaz Solinco, který má neomezenou platnost, takže ho obdarovaný může využít opravdu kdykoliv a přesně podle svých představ. Dárkové poukazy mají hodnotu 500 Kč, 1000 Kč, 2000 Kč nebo 3000 Kč.

4 


200m výplet Solinco

solinco výplet

V případě, že jste vyzkoušeli akční balíčky a máte vy nebo někdo ve vašem okolí svůj oblíbený výplet Solinco, pak je 200m role výpletu tím nejlepším možným dárkem, který navíc bude dělat radost dlooooooooouho. Vystačí totiž minimálně na 16 raket!

KOUPIT SOLINCO VÝPLETY

 
Praktické tenisové dárky

Kromě výše zmíněných tipů u nás najdete i tenisové produkty, které udělají radost každému tenistovi:

Tenisové omotávky - mění se i několikrát během hry. Omotávka Solinco Wonder Grip je v USA jednou z nejoblíbenějších omotávek, což dokládají i recenze na Amazonu. Jsou tenké, dostatečně lepkavé a při hře vám poskytnou maximální komfort.

Tenisové tašky a batohy - nezbytná součást každého tenisty. Tašky a batohy Solinco jsou prostorné, takže se do nich vejde veškeré nezbytné vybavení, které na tenis potřebujete a navíc jsou velmi příjemné na nošení. Navíc vám pomohou odlišit se od ostatních, takže už se nestane, že by vám ho někdo vyměnil s tím svým. 

Láhev Nalgene Solinco Multidrink - sportovat bez pití je nebezpečné. Litrová lahev Nalgene s logem Solinco je vyrobena z Tritanu bez přítomnosti BPA a ftalátů, má praktické široké hrdlo pro míchání iontových nápojů, uzávěr je navíc pomocí pásku pevně přichycen k láhvi, takže ho neztratíte a navíc můžete plnou láhev pohodlně přenášet.

Pokud byste náhodou i přes naše tipy potřebovaly s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit na info@solincosports.cz. Jsme tady pro vás.

 

#teamsolinco