Halové Mistrovství České republiky mužů v režii hráčů Solinco

Těžko říci, jak moc se dalo očekávat, že na úspěch hráčů #teamsolinco z letního Mistrovství České republiky naváží naši hráči i v zimě. Každopádně se stalo.

Zimní (halové) Mistrovství České republiky mužů se konalo od 29. 11. do 4. 12. v Milovicích.

Nejvýše nasazeným hráčem byl Marek Gengel z #teamsolinco, hrající s výpletem Tour Bite o průměru 1.25. Svoji účast ve finále si musel do slova a do písmene vybojovat, když dvakrát postupoval až po třísetových bitvách.

Ve finále se Marek potkal s druhým nasazeným Patrikem Riklem. Ten už byl po předchozích vyčerpávajících utkáních nad jeho síly a získal tak titul po výhře 6:4 a 6:2.

gengel marek

Marek Gengel hrající s výpletem Tour Bite 1.25

Dalo by se říci, že už tradičně si titul ve čtyřhře odnesli hráči hrající s vybavením Solinco. Po nadvládě Antonína Bolardta s Antonínem Štěpánkem se tentokrát z titulu po suverénní jízdě celým turnajem radovala dvojice Petr Nouza a Filip Duda, kteří ve finále přehráli duo Majšajdr - Raab.

nouza duda

Mistři České republiky - Petr Nouza s Filipem Dudou (oba hrající s výpletem Hyper-G 1.25)

Další hráči z #teamsolinco, kteří se halového Mistrovství České republiky zúčastnili

Adam Kozler

Adam Kozler, výplet Confidential (foto protenis.cz)

Dominik Reček

Dominik Reček s výpletem Confidential (foto protenis.cz)

štěpán baum

Štěpán Baum s výpletem Confidential (foto protenis.cz)

Máme ohromnou radost, že se hráčům a hráčkám, kteří s vybavením Solinco hrají, daří. Tenisové Mistrovství České republiky dospělých 2021 potvrzuje, že Solinco momentálně patří ke světové špičce a zcela zaslouženě se stává volbou číslo jedna pro více a více tenistů a tenistek.

Přidejte se také do #teamsolinco a získejte výhodu na vaši stranu.