TOP produkty Solinco v roce 2021. Už jste je vyzkoušeli?

✅ Toto jsou nejžádanější produkty Solinco, které v roce 2021 pomáhaly tenistům s jejich hrou. Vyzkoušejte je a sami zjistěte, proč jsou tak oblíbené.

Výplet Solinco Hyper-G - nejprodávanější položka v e-shopu v roce 2021

solinco hyper-g

Nikoho asi nepřekvapí, že nejprodávanějším produktem Solinco v roce 2021 byl výplet Hyper-G.
Jeho nejznámějšími uživateli jsou bratři Bryanové, legendární deblová dvojice (hrají s průměrem 1.15, který nabízí chirurgickou přesnost a kontrolu).
Jeho největšími přednostmi, díky kterým se stal po celém světě tak populárním, jsou mnohem větší topspin (lift), který s ním můžete zahrát, a perfektní přesnost úderů.
Hráči si pochvalují i dlouhou životnost.

VYZKOUŠET HYPER-G

Nejprodávanější 12m set

solinco hyper-g soft

Nejprodávanější 12m výplet. Hyper-G Soft. Má stejné vlastnosti, jako klasický
Hyper-G, ale je měkčí. Více to od něj letí a je ideální pro hráče, kteří hledají ještě větší pohodlí a šetrnost pro svoji ruku.

 

Nejprodávanější omotávka

solinco omotávka wonder grip
 
V USA jedna z nejpoužívanějších omotávek. Jsou lepivé, měkké a díky své tloušťce pouze 0,6 mm poskytují hráči maximální cit a kontrolu nad jeho raketou.
 

Nejprodávanější bag 

solinco bag 15R

Tenisová taška Solinco 15R je jednou z největších na trhu, takže se do ní vejde vše, co na tenis potřebujete. 3 velké hlavní oddíly, prostor až pro 15 raket, 2 samostatné termo oddíly, oddělená kapsa na boty, boční kapsy. Kromě velikosti je tedy navíc i perfektně přehledná, takže už žádné zbytečné hledání. 

Novinka roku 2021

solinco outlast

Solinco Outlast. Jednoznačná novinka roku 2021
. Zasloužil se o to především Jenson Brooksby, mladý Američan, který s výpletem hraje a který patří mezi tzv. ATP NEXT GEN. Výplet má skvělou životnost a je určen pro rychle hrající tenisty. Navíc poskytuje Vaší ruce větší pohodlí než ostatní „dráty“.

CHCI VYZKOUŠET OUTLAST
 

 
solinco 2021

Děkujeme za vaši důvěru v roce 2021! I díky vám se tenisová značka Solinco a její vybavení v současné době stávají volbou číslo jedna pro stále více a více profesionálních a amatérských tenistů. A to především díky jejich kvalitě, dostupné ceně a vlastnostem, které pomáhají hráčům dosahovat lepších výsledků a více si tak užívat hru
 
Přidejte se k nám i vy a získejte výhodu nad vašimi soupeři.
 
#teamsolinco