Symbol "O" Solinco představuje více než 10 let tenisové vášně a výkonu

Symbol "O" Solinco na raketách se stal známým na turnajích po celém světě, od těch nejnižších až po grandslamy. Letos se na Australian Open objeví již podesáté - oslavuje tak deset let výkonu, který udává tenisovou kulturu pro nastupující generace.

“O” JAKO SYMBOL 360° VÝKONU

V samotném jádru symbol "O" ztělesňuje naši oddanost výkonu, který pokrývá kompletní spektrum tenisu. Za posledních 10 let společnost Solinco prokázala svou kvalitu co se týče o nejmodernějšího vybavení a nabízí nejrůznější typy a průměry výpletů, které zohledňují každý aspekt hry. Tenisté a tenistky s logem "O" na raketách nevybírají svoje vybavení primárně podle značky, ale hledají tu nejvyšší kvalitu. Ať už potřebují větší spin, větší cit nebo maximálně využít potenciál svojí rakety. Výsledkem je, že hráči nastupují na kurt s větší sebedůvěrou a věří, že jejich vybavení podpoří jejich výkon.

JE TO SYMBOL SPOJENÍ S NAŠÍ KOMUNITOU

Naše globální komunita sportovců je pro nás víc než jen číslo, je pro nás srdcem naší práce při vytváření nadčasového vybavení zaměřeného na maximální výkon. Našich lidí si vážíme stejně jako našeho závazku ke kvalitě a snažíme se udělat něco navíc, abychom vytvořili podporující a dostupné prostředí. A nebojíme si stát za tím, co říkáme. Díky dlouhé historii podpory tenisu tzv. odspoda a nové generaci talentů, jsme na trh, který je spojen s tradicí, přinesli velkou dávku inovace.

PŘINÁŠÍ VÝHRY PO CELÉM SVĚTĚ

Ať už vyhrajete titul ITF nebo ovládnete grandslam, šablona "O" je symbolem úspěchů našich hráčů a jejich nekonečné touhy zlepšovat se na všech úrovních. Představuje roky tvrdé práce, odvahy a vytrvalosti při zvládání sportu, který milují. Písmeno "O" je zakotveno ve společných názorech a ideálech, které podporují integritu, výkonnost, inkluzivitu a komunitu. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí vašich úspěchů na kurtě i mimo něj. Ať už je to kdekoliv na světě a na jakékoliv úrovni.