Tenisté Solinco se vrátili na juniorský Orange Bowl v plné síle

Orange Bowl je jedna z nejočekávanějších akcí v tenisovém kalendáři. Každoročně se na něm schází 800 nejlepších juniorských tenistů a tenistek na světě (mezi vítězi jsou i Roger Federer nebo česká vycházející hvězda Linda Fruhvirtová). Tenisté na turnaji, který se koná v Miami na Floridě, reprezentující 76 zemí. A proč Orange Bowl? Vítězové a vítězky totiž zvedají nad hlavu trofej plnou pomerančů.

Hráči a hráčky #teamsolinco letos přijeli na dvoutýdenní přehlídku elitního tenisu v plné síle a představili se ve všech věkových kategoriích. Čtrnáctiletá juniorská hvězda Iva Jovic se vrátila jako obhájkyně titulu ve dvouhře. Letos bohužel neuspěla v semifinálovém zápase, ale přesto se jí podařilo získat Orange Bowl, když s partnerkou Tyrou Grantovou vybojovala titul ve čtyřhře ITF!

Deblová bulharská dvojice Adriano Dzhenev (#teamsolinco) a Iliyan Radulov porazila nasazené jedničky Campana Leeho a Inchuaspeho a získala titul ve čtyřhře ITF! Oba hráči předváděli fantastický výkony, když vyhrál všechny zápasy bez ztráty setu.

Jack Kennedy, čtrnáctiletý hráč z Long Islandu, obsadil ve finále dvouhry B14 druhé místo! Senzačním výkonem završil vítěznou sezónu a tvrdě bojoval i v boji o titul. Na začátku tohoto roku se Kennedy stal šampionem ve dvouhře a čtyřhře na národním antukovém turnaji USTA v Dothanu v Alabamě. Získal také titul ve čtyřhře B14s na turnaji Level 2 Eddie Herr International Championships v Bradentonu.


I další hráči #teamsolinco se na turnaji prosadili:

Sage Loudonová - semifinalistka čtyřhry ITF
Advay Singh - finalista útěchy / 6. místo v B12
Georgia Cranfordová - finalistka čtyřhry v kategorii G16s
Yui Watanabe - semifinalistka útěchy v G12s
Maria Aytoyan - finalistka útěchy / 6. místo v G14s

Jsme hrdí, že Solinco svým vybavením podporuje výkony mladých tenistů a tenistek a je součástí jejich cesty. Přidej se taky!

#teamsolinco