Total Blackout: Tvůj komplexní průvodce sérií raket Blackout

Rakety Blackout jsou určeny pro hráče s celodvorcovým pojetím hry, kteří hledají sílu a výbušnost. Rakety v sobě mají unikátní Power Flex Zone, která zvyšuje jejich pružnost a vytváří masivní sílu za každým úderem. Pokud jsi hráč, který rád rozebírá soupeře od základní čáry nebo zakončuješ výměnu u sítě, tak jsou rakety Blackout přesně pro tebe. Objev všechny modely níže a vyber si ten svůj.

PŘEHLED ŘADY BLACKOUT

Modely: 300, 300 XTD (prodloužená), 285, 265, 245
Velikost hlavy: 100 SQ. IN. (645 cm2)
Dostupné hmotnosti: 300 g, 285 g, 265 g, 245 g
Délka: 66 cm (245), 68,6 cm (300, 285, 265), 69,85 cm (300 XTD)
Šířka rámu: 23,5 mm / 26 mm / 23 mm
Vzor strun: 16x19

PŘEDSTAVENÍ TECHNOLOGIE

WEIGHT CONTROL MODULE - 5 a 10 gramů závaží, díky kterým si můžeš snadno upravit hmotnost a vyvážení rakety. Více informací
40T CARBON FIBER - 40T Hi-Modulus uhlíkové vlákno je strategicky umístěno na obou stranách rakety, aby se zlepšila úderová zona (lepší sweet spot), stabilita a síla rakety.
POWER FLEX ZONE - Maximální tloušťka rámu rakety je strategicky umístěna nad krčkem rakety pro lepší pružnost a více energie. Silnější rám nad krčkem rakety minimalizuje ztrátu energie a pomáhá k rychlejšímu odehrání míče.
TECHNOLOGIE TEKUTÝCH KRYSTALŮ - Do rámu rakety jsou zakomponována vlákna z tekutých krystalů, která optimalizují pružnost, snižují vibrace a zlepšují celkový pocit z rakety a její hratelnost.

PRO KOHO JSOU RAKETY BLACKOUT URČENY

BLACKOUT 300

Blackout 300 je nejoblíbenější z celé řady.Je vhodná pro závodní i středně pokročilé hráče, kteří hrají rychle a útočně. Oceňují její "snadnou extra sílu“ při každém úderu.

BLACKOUT 300 XTD

Model Blackout XTD s přidanou délkou půl palce vylepšuje klíčové atributy modelu Blackout 300. Model XTD je vhodný pro hráče, kteří touží po větším dosahu a sile při podání. Ať už hraješ čtyřhry a potřebuješ kvalitní podání a voleje nebo někdo, kdo hledá větší dosah, model XTD ti to dokáže splnit.

BLACKOUT 285

Blackout 285 je lehčí rám, který se dobře hodí pro tenisové začátečníky a středně pokročilé. Je dostatečně lehký na to, abys s ním mohl pohodlně švihat, a přitom ti stále poskytuje svou charakteristickou "snadnou extra sílu".

BLACKOUT 265

Blackout 265 je nejlehčí raketa standardní délky z rodiny Blackout. Je určena pro juniorské závodní hráče ve věku 8 až 13 let a díky nižší váze je skvělou volbou pro starší hráče, kteří touží po úlevě jejich ramenům a loktům.

BLACKOUT 245

Blackout 245 je 26palcová raketa (66 cm) a představuje skvělou odlehčenou variantu pro mladé hráče, kteří už vyrostli z hliníkového rámu. Slouží jako první odrazový můstek k výkonné “dospělácké“ raketě.

VÝPLETY, KTERÉ PRO RAKETY BLACKOUT DOPORUČUJEME

Hyper-G
Tour Bite
Confidential
Tour Bite + Vanquish (Hybrid)

PODOBNÉ RAKETY

  • Babolat Pure Drive
  • Head Graphene 360+ Extreme MP

RECENZE

„Jedna z nejkvalitnějších raket představených v poslední době! Velmi výkonná, ale přesto dokáže nabídnout skvělou kontrolu. Dobrý cit na míč a září při podání a returnu. Těžko byste hledali univerzálnější raketu. Jsem rád, že jsem na ni přešel!“ tennis-warehouse.com

„Snadný švih v kombinaci s pevným a tužším rámem dává dohromady výkonnou raketu, která je zároveň konzistentní.“ tennis.com

„Skvělá při volejích a nemilosrdná při hře nad hlavou.“ tennis.com

Máš otázky k raketám Blackout? Napiš nám na info@solincosports.cz a my se ti ozveme!