Hráči #teamsolinco na reprezentačním srazu

Český tenisový svaz uspořádal v době lockdownu pro naše reprezentanty soustředění, které se konalo v Oáze Říčany.

V době, kdy je o možnost trénovat a účastnit se turnajů, nouze, se v Oáze Říčany pod hlavičkou ČTS a pod vedením zkušených trenérů konalo reprezentační soustředění. Kromě samotného trénování bylo cílem soustředění nahradit hráčům chybějící ostré zápasy, a to včetně rozhodčích.

V Říčanech se sešlo celkem 9 reprezentatů včetně hráčů #teamsolinco Petra Nouzy, který hraje s výpletem Solinco Hyper-G a Marka Gengela, hrajícího s výpletem Solinco Tour Bite.

Zkušení trenéři pro hráče vymysleli zajímavý program, kdy je rozdělili do dvou skupin, modré a červené, v rámci kterých pak hráči získávali body za výhry.

Sám Marek o akci říká: ,,Soustředění bylo rozděleno do 3 dnů. V pátek se trénovalo a v sobotu a v neděli se hrály zápasy. Za mě to byla skvělá akce, protože jsme si mohli zahrát ostré zápasy i s rozhodčími, takže se to blížilo opravdovému profesionálnímu turnaji. Parta se sešla dobrá, všichni se mezi sebou už známe. V rámci turnajové přípravy to v podstatě nemohlo být lepší."

Kromě výše zmíněných hráčů #teamsolinco se soustředění zúčastnili Andrew Paulson, Vít Kopřiva, Jiří Lehečka, David Poljak, Patrik Rikl a Martin Krumich.

#teamsolinco