Solinco Revolution - extrémní spin, kontrola a dlouhá životnost

Solinco Revolution je šestihranný co-polyesterový výplet, který nabízí fenomenální kombinaci rotace a kontroly, kterou  můžete najít třeba také u výpletu Solinco Tour Bite. Co nás však doopravdy nadchlo, je pocit a kontrola, a to i při maximálním švihu, které šestihranné spinové monstrum Solinco Revolution nabízí.
Ranaři, kteří hledají pevný co-polyesterový výplet s dlouhou životností a příjemným herním pocitem, by měli Solinco Revolution určitě vyzkoušet.

17

Ryan Peniston (obrázek z Instagram)

Kontrola - 98

Díky téměř dokonale přesné odezvě na údery hrané s maximálním švihem si Solinco Revolution zaslouží téměř maximální hodnocení. Skvělá kontrola a získaná důvěra nám umožňovala hrát údery na hranici našich možností, aniž bychom měli strach, že nám míče budou létat daleko za základní čáru. 

Síla - 80

Solinco Revolution nabízí příjemnou úroveň síly, která je zároveň spojená s dostatečnou kontrolou. Čím více jsme s výpletem hráli, tím lepší pocit síly a kontroly nad údery jsme měli. Tenhle výplet je pro každého, kdo hledá spolehlivého parťáka, na kterého se může ve vyrovnaných zápasech spolehnout a který vám dodá potřebnou jistotu a sebedůvěru.

Revolution

Solinco Revolution (obrázek z tennis-warehouse.com)

Spin - 95

Díky svým šesti hranám a úžasné ovladatelnosti při plném švihu nám Solinco Revolution během hry poskytoval úžasný spin, a to téměř bez práce. Většina našich úderů tak díky němu končila v kurtu a už zmiňovaný spin nám dovolil alespoň chvíli si připadat jako Rafael Nadal. Ostré úhly, čopy, ale i loby s odskokem k plotu, to vše nám výplet při hře umožnil.

Komfort - 75

Výplety Solinco se oproti jiným co-polyesterovým výpletům, které bývají tuhé a mohou způsobovat až herní nepohodlí, vyznačují herním komfortem, který tenistům nabízejí. Ne jinak tomu bylo i při hře s výpletem Solinco Revolution. Na základě našeho testování musíme říci, že je to jeden z nejpohodlnějších co-polyesterových výpletů, s kterými jsme hráli. Je to zřejmě způsobeno jeho šestihranným profilem, kdy se hrany do míče doslova zakousnou a roztočí ho zpět.

Cit - 88

Jak už bylo napsáno výše, tento výplet přináší skvělou kontrolu a s tím související perfektní cit na míč. Po testování výpletu jsme se shodli, že čím déle jsme s ním hráli, tím lepší kontrolu a cit jsme měli. Výplet si v raketě jako by ,,sedl" a nechal nás doslova si užívat každý úder. Solinco Revolution se také při hře vrací velmi dobře zpět na své místo a máte tak jistotu, že míč opravdu letí tak, kam chcete.

Těm, kteří chtějí zažít opravdu dokonalou kontrolu, doporučujeme vyzkoušet průměr výpletu 1,20 nebo 1,15.

Životnost výpletu - 87 

Co se týče životnosti, patří výplet Solinco Revolution k těm, které spíše vystříháte z rakety, než že vám praskne. Toto je samozřejmě na každém hráči a na pocitu a kontrole nad údery, které mu výplet přináší. Jakmile začínají míče ulétavat, je nejvyšší čas výplet vyměnit.

19

K 200m výpletu získáte zdarma láhev Nalgene Solinco

Celkové skóre - 92

Výplet Solinco Revolution nadchne každého, který touží po extrémním spinu, skvělé kontrole a dlouhé životnosti. Je tak skvělou volbou pro pokročilé a mírně pokročilé hráče, kteří se nebojí švihnout a mají problém s častým praskáním jejich současného výpletu.

Výplet je skvělou alternativou například k Luxilon Big Banger Original.

Při nákupu 200m výpletu Solinco Revolution navíc získáte zdarma legendární láhev Nalgene s logem Solinco.

KOUPIT SOLINCO SYNTETICKÉ VÝPLETY_1

Získejte i vy díky našemu vybavení výhodu na vašimi soupeři.

#teamsolinco