Rekapitulace Australian Open: Bopanna vyhrál mužskou čtyřhru a ve věku 43 let láme tenisové rekordy

Finále mužské čtyřhry letošního Australian Open bylo soubojem hráčů ze stáje Solinco. O titul si to rozdali Rohan Bopanna s Ebdenem, druhý nasazený pár turnaje, kteří ve finále pokořili italskou dvojici Simone Bolelli a Vavassori poměrem 7-6(0), 7-5. Díky výhře se Bopanna stal historicky nejstarším mužem, který získal grandslamový titul a dokazuje, že věk je pouze číslo.

„Myslím si, že právě teď hraji nejlepší tenis svého života," řekl Bopanna v rozhovoru po finále Australian Open. „Je to především díky tomu, jak pečuji o své tělo a jak pracuji se svým časem."

Pro Bopannu, který hrál na Australian Open 17krát, než získal svůj první grandslamový titul, je to historický okamžik.

Blahopřejeme také Simone Bolellimu (výplet Hyper-G) z #teamsolinco za jeho úžasný výkon na cestě do finále. Před osmi lety Bolelli vyhrál Australian Open s Fabiem Fogninim, jediným italským párem, který kdy společně vyhrál grandslam. Ve svých 38 letech pokračuje v účasti na největších turnajích světa a nevypadá to, že by hodlal zpomalit. Do semifinále se dostal i Yannick Hanfmann, další hráč hrající s výpletem Solinco (výplet Tour Bite Soft), kde nestačil na impozantní italský pár.

Blahopřejeme vítězi, finalistovi a všem hráčům a hráčkám z #teamsolinco k dalšímu nezapomenutelnému turnaji!

Máme radost, že se hráčům a hráčkám, kteří s vybavením Solinco hrají, daří. Solinco momentálně patří ke světové špičce a zcela zaslouženě se stává volbou číslo jedna pro více a více tenistů a tenistek.

Přidej se také do #teamsolinco a získej výhodu na tvoji stranu. Stačí napsat na petr@sport-me.net.