Přejeme krásné svátky a přidáváme pár tipů, jak si je užít

Blíží se konec roku 2020. Rádi bychom se s ním společně s vámi rozloučili a přivítali nový rok 2021, který věříme, že bude opět podobný těm, na které jsme přece jenom o něco více zvyklí. Ať už oslavujete jako obvykle, nebo se v letošním prázdninovém období pohybujete v novém normálu, doufáme, že zůstanete v bezpečí a budete mít čas na dobití energie.

 solinco

Pro mnoho z nás byl rok 2020 obtížným rokem a i svátky budou pravděpodobně vypadat letos trochu jinak. Abychom vám pomohli uvolnit se a připravit se na rok 2021, zde je několik typů od #teamsolinco:

• Udělejte si den bez scrollování příspěvků: Doba sociálním kontaktům moc nepřeje, a tak vidět příspěvky vašich blízkých, když s nimi nemůžete být, může být pro někoho obtížné. Zkuste jim místo projíždění obsahu zavolat nebo si naplánovat video hovor a zjistit v reálném čase, co dělají a jak se mají. 

• Udělejte si čas na to prostě ,,být": Pokud máte pocit, že vaše hlava a mysl jsou plné po okraj, zkuste mezi vašimi myšlenkami najít klidné mikro momenty. Až najdete ten příjemný pocit klidu, soustřeďte se na svůj dech a vychutnejte si nastalý klid, i když je to třeba jen na pár minut.

• Udělejte si vlastní domácí kino: Připravte si popcorn, horké kakao, zalezte si pod deku a pusťte si váš oblíbený film a užívejte si svátky, které by měly být především o klidu.
 
solinco
Rok 2020 byl plný výzev, a proto jsme vám chtěli poděkovat.

Děkujeme za vaši důvěru, vy všichni, kdo s námi pokračujete i vy, kdo jste se k nám nově připojili, sdíleli jste své úspěchy s námi nejen na sociálních sítích - i díky vám se naše dny staly lepšími.

Už teď se těšíme na vše, co nás v novém roce čeká a věřte, že toho bude hodně.
 
SOLINCO