Neonová revoluce: jak Hyper-G posunul technologii výpletů do nové dimenze

Před osmi lety se Solinco Hyper-G stal prvním neonově zeleným tenisovým výpletem, kterou si jako první oblíbili profesionální hráči - a zrodila se tak neonová revoluce. Konzervativcům se začala točit hlava. Lidi o tom nepřestávali mluvit. A nakonec připustili, že kvalitní tenisový výplet může mít zářivé a divoké barvy. Pro závodní hráče Hyper-G splňuje všechny požadavky díky své jedinečné kombinaci vynikajícího spinu, síly a výdrže.

Hyper-G ale nebyl prvním úspěšným výpletem Solinco. Průkopníkem byl výplet Tour Bite, který ovlivnil a urychlil i vývoj Hyper-G a nastavil novou laťku kvality. Úspěch Hyper-G ve světě tenisu změnil způsob, jakým dnes hráči přistupují k očekáváním od jejich výpletů. Pojďme se podívat na vědu a vývoj, které stojí za naším ikonickým výpletem Hyper-G.

VÝROBA HYPER-G

Precizní design a spolupráce s profesionály v oboru jsou hnacím motorem produktových inovací a neustálého zdokonalování firmy Solinco. Hyper-G nebyl v tomto ohledu výjimkou. Abychom vytvořili výplet schopný překonat laťku nastavenou výpletem Tour Bite, snažili jsme se v této nové koncepci co-polyesteru řešit dvě věci. Zaprvé jsme reagovali na potřeby špičkových tenistů, kteří hledali šetrnější alternativu k předchůdci Hyper-G, Tour Bite. Naším druhým cílem bylo výrazně snížit ztrátu napětí, ke které dochází u všech co-polyesterových výpletů. V úzké spolupráci s naším týmem inženýrů, tenistů a odborníků jsme objevili nové složení materiálů, struktur, přísad a barviv, abychom zvýšili rotaci a životnost výpletu.

Společným vývojem a rozsáhlým testováním tenistů z ATP a WTA, trenérů a odborníků na výplety vznikl náš jedinečný tenisový výplet, který doslova změnil pravidla hry. Díky novému složení je výbušnější a pomáhá s rotací, přičemž si na rozdíl od předchozích generací co-polyesterových výpletů zachovává svoje napětí.

solinco hyper-g

Tím se podařilo naplnit vizi, s jakou jsme Hyper-G vytvářeli: vytvořit výplet pro hráče, který bude mít pozitivní a silný dopad na jejich výkon.

NEONOVÁ REVOLUCE JMÉNEM HYPER-G

Výběr barev při výrobě tenisových výpletů je stejně důležitý jako použité materiály. Přidání barvy do složení výpletu ovlivňuje jeho hratelnost a další vlastnosti. Nešlo tedy primárně o výběr neonově zelené barvy. Cílem výpletu Hyper-G bylo získat dokonalou rovnováhu mezi jeho vysokým výkonem a trvanlivostí. Naše charakteristická "Hyper-Green" se stala ideálním doplňkem k dosažení tohoto cíle.

Hyper-G byl pro tenisový svět vítaným šokem a tenisté si rychle zvykli na jeho schopnosti zvyšovat výkon. Tenisté, kteří přešli na Hyper-G, téměř okamžitě zaznamenali úspěchy a získali řadu titulů. Jako první jasně zbarvený výplet, který byl přijat na tour, způsobil Hyper-G revoluci v designu výpletů a znamenal začátek nové éry. Dnes odborníci i nadšenci hojně používají výraz "zelené moře", který nejlépe vystihuje masové použití výpletu Hyper-G v raketách všech, od profesionálních až po amatérské hráče.

solinco

ROZŠIŘOVÁNÍ NEONOVÉ ŘADY

Tenis se neustále vyvíjí, a tak se i Hyper-G vyvíjí podle měnících se potřeb tenistů. Firma Solinco reaguje na potřebu rozmanitosti svým bezkonkurenčním výběrem průměrů výpletů. V řadě Hyper-G si můžete vybrat ze sedmi rozměrů v rozmezí od 1,35mm (15L) do 1,05mm (20g). Hráči všech stylů, věku a úrovní mohou snadno najít verzi Hyper-G, která nejlépe vyhovuje jejich výkonnostním potřebám. Na základě velké poptávky jsme představili také Hyper-G Soft: upravené, měkčí složení původního Hyper-G, abychom zpestřili produktovou řadu a uspokojili širokou škálu tenisových hráčů. Hyper-G Soft, navržený se změkčující chemickou přísadou, nabízí polyesterovému veteránovi zvýšený komfort a měkkost, přičemž si zachovává sílu a spin, kterými jsou naše výplety známé.

Jméno Hyper-G a jeho výkonnostní charakteristiky se rozšiřují i na další produkty z našeho portfolia a nabízejí tak komplexní a vyšší úroveň tenisového zážitku. Hyper-Sorb je lehký tlumič, který poskytuje optimální absorpci nárazů míčků. Naše řada gripů obsahuje technologie Hyper-Cush a Hyper-Grip, přičemž první z nich poskytuje tlumení a druhá nabízí lepivý pocit pro pohodlnou hru. V neposlední řadě naše vynikající Tour bagy Hyper-G vypovídají o kreativitě, žádanosti a špičkových výkonnostních vlastnostech naší značky. V zelené barvě Hyper Green tak dokáže řada produktů Hyper rozzářit každý kurt.

Díky svým skvělým výsledkům a stále se rozšiřující produktové řadě se tak značka Hyper-G příjemně zabydluje v oblasti nadčasového designu.

solinco hyper-g tenisový výplet