Vera Zvonareva nedá dopustit na výplet Solinco Tour Bite Soft

Vera Zvonareva

Tuto hráčku asi není potřeba dlouze představovat. Vera Zvonareva je vítězka pěti Grand Slamů, naposledy slavila vítězství na letošním US Open. Jeden z titulů dokonce získala ve smíšené čtyřhře, když jejím spoluhráčem nebyl nikdo jiný, než další hráč #teamsolinco a legenda světové čtyřhry, Bob Bryan (hraje s výpletem Solinco Hyper-G 1.15).

Vera Zvonareva Solinco

Vera Zvonareva na US Open 2020 - obrázek z gettyimages.com

Výplet Solinco Tour Bite Soft

Vera Zvonareva zahájila profesionální tenisovou kariéru před 20 lety. Za tuto dobu se na jejím těle zákonitě musela projevit zátěž, kterou s sebou vrcholový tenis nese. Bohužel musela podstoupit i operaci ramene, která ji však ze hry nevyřadila. Nicméně po této události musela začít věnovat daleko větší pozornost vybavení se kterým hraje, aby měla jistotu, že jí další podobné zranění nehrozí.

A proto je Vera ráda, že našla výplet Solinco Tour Bite Soft, který jí podle jejich slov nejenom šetří ruku, ale zároveň jí poskytuje dostatečnou kontrolu, sílu a cit na míč. Může s ním skvělé zahrát winner, kraťas, čop, lift, prostě cokoliv potřebuje. Poslechněte si celé video na našem Facebooku zde.

Vyzkoušejte výplet Solinco Tour Bite Soft i vy!

Solinco - naše výplety dělají rakety lepšími.